Nuffnang Ads

Tuesday, July 24, 2012

i love u sensei

hari ini aku nk cerita pasal result aku sem 2..walau dh lame berlalu tp aku tetap nak cerita jugak..haha..sebab aku rasa sampai sekarang nih aku rasa bersyukur yang amat sangat..walaupun pointer aku tak hebat mana aku tetap bersyukur.. aku rasa terharu sangat apabila subjek jepun aku mendapat A..weeee..alahamdulilah.. .aku rasa memang terkejut habis lah.. rasa macam x percaya je kan.. aku rasa nak peluk cium sensei (cikgu) aku tuh..dia banyak tolong kitorg dalam subjek nih..dah lah die memang dari jepun..bahasa inggeris die pown kurang paham..suara pown malu2 je nk kluarkan..maklumlah lelaki..pemalu kot..haha.. tp die sedaya upaya cuba utk tolong kitorg.. time aku belajar subjek nih memang aku rasa dah nak give up akhir2 tuh..ada kawan aku die drop subjek jepun nih sebab dia rasa x boleh bawak.. sedangkan kitorg dah abis blaja semua chapter.. memang sayang..aku berserah je.. memang masa aku study subjek nih aku menangis..rasa tension..rasa nak drop..tapi aku pikir balik x nak buang masa..penat lelah aku gi kelas selama nih aku x nak sia2 kan..tp akhirnya alhamdulilah aku dapat result yg baik..rasa bersyukur sangat2..hehe.. untuk subjek yg len alhamdulilah ok..aku harap dah naik thn 2 nih aku akn lebih bekerja keras dan cuba utk tingkatkan result yg sebelumnya..