Nuffnang Ads

Tuesday, July 24, 2012

i love u sensei

hari ini aku nk cerita pasal result aku sem 2..walau dh lame berlalu tp aku tetap nak cerita jugak..haha..sebab aku rasa sampai sekarang nih aku rasa bersyukur yang amat sangat..walaupun pointer aku tak hebat mana aku tetap bersyukur.. aku rasa terharu sangat apabila subjek jepun aku mendapat A..weeee..alahamdulilah.. .aku rasa memang terkejut habis lah.. rasa macam x percaya je kan.. aku rasa nak peluk cium sensei (cikgu) aku tuh..dia banyak tolong kitorg dalam subjek nih..dah lah die memang dari jepun..bahasa inggeris die pown kurang paham..suara pown malu2 je nk kluarkan..maklumlah lelaki..pemalu kot..haha.. tp die sedaya upaya cuba utk tolong kitorg.. time aku belajar subjek nih memang aku rasa dah nak give up akhir2 tuh..ada kawan aku die drop subjek jepun nih sebab dia rasa x boleh bawak.. sedangkan kitorg dah abis blaja semua chapter.. memang sayang..aku berserah je.. memang masa aku study subjek nih aku menangis..rasa tension..rasa nak drop..tapi aku pikir balik x nak buang masa..penat lelah aku gi kelas selama nih aku x nak sia2 kan..tp akhirnya alhamdulilah aku dapat result yg baik..rasa bersyukur sangat2..hehe.. untuk subjek yg len alhamdulilah ok..aku harap dah naik thn 2 nih aku akn lebih bekerja keras dan cuba utk tingkatkan result yg sebelumnya..

Sunday, June 24, 2012

dont know

no thanx, no calling, no everything..i'm very disappointed with you. byeeeee

Sunday, February 26, 2012

konvensyen kebangsaan politik dan patriotisme

waduhh waduhh.. teruja bangat aku ari ini..ehh..pehal slank indonesia nih..haha..
hari ni UNIMAS ada mengadakan satu konvensyen yang melibatkan seorang panel yang cukup dikagumi orang ramai iaitu 
TUN DR. MAHATHIR MOHAMAD.. 
betapa teruja nya..excited nya..menggedik nya kitorg bila beliau datang ke UNIMAS..haha.. 
mana boleh lepaskan peluang nih kan..









ni pass peserta..woot woot
model air lah nih konon..hehe



itu sahaja dari aku..sekian. terima kasih:)















Sunday, February 19, 2012

sem baru

Alhamdulilah..akhirnya sampai jugak kampung halaman ku di sarawak..hehe.
kmpung halaman lah sangat..rase rindu pulak dengan kawan-kawan..
banyak betul nak cerita..
biasalah tuh..opppss..bkn gosip ye..hehe.. 
habis jugak aku kemas bilik..fuhhh..penat gile..(mcm x penah buat je sbelum nih)..
lepas tuh beli lah brang-brang sikit..
esok start lah kehidupan baru, azam baru, dan sem baru..
semoga sem 2 nih lebih baik dari sem 1..aminn.. ok..see ya!

Saturday, February 11, 2012

universal studio singapore

welcome to universal studio singapore :D



















masa untuk shopping!! -Johor premium outlet- 



that's all..thank you:D weee ~~