Nuffnang Ads

Monday, November 28, 2011

kawan :)





aku minta maaf..aku tak boleh balas balik perasaan yang kau ada dekat aku

kerana aku telah mempunyai seseorang yang ada di dalam hati aku sekarang ini.. 

aku hanya anggap kau kawan sahaja dan tidak lebih dari itu..maafkan aku kawan:)

Saturday, November 26, 2011

maafkan aku

tok tok..ade org tak? hehe.. haisshh..lama betul aku tak update blog aku yang tak seberapa nih.. bukan ape..aku rasa mcm malas je...busy pown ada..cehcehceh..hahaha..nih aku update pown sebab ape eh..hmm..ntah lah..aikk..bunyi mcm putus cinta..haha.. tak de lah. saja nak meluahkan perasaan... kehidupan aku kat sarawak nih so far ok lah...aikk ok je? mcm tak besh je kan bunyi..haha.. sekarang busy nak buat assingment..busy nk study untuk final...macam lah study kan..haha..

berbalik kepada cerita asal..aku nak tujukan entry nih kepada seseorang yang bernama SAHABAT.. aku betul-betul minta maaf dekat ko dan aku tak tahu dgn cara apa lagi aku nak minta maaf..aku taw ko tak nak jumpa aku lagi dah..tapi nak buat mcm mana..dah itu yang ko nak..aku kena hormat..and from now aku x akan jumpe ko lagi sahabat..

"if u apologise to someone, it doesnt mean that u are wrong and the other person is right, but its mean that u appreciate your friendship and doesnt  want it gone away".

aku sayangkan persahabatan kita selama nih..ok byee =.=