REaLIty or FANtasy

crying.laughing.fighting

Total Pageviews

Monday, December 20, 2010

hari marah sedunia

-isnin-
-20/12/2010-

hari ini aku x taw lah ape yang jadi..sume orang asyik nak marah je.. mule-mule pensyarah BI aku.. memang die meletup abis lah. group aku lak tuh kne marah, salah sorang dari group membe aku wat keja x ikut format. mmg kne marah abis abisan lah kat class. malu kot. senarnye pensyarah aku tuh mmg nk attack die sebab die wat hal ckit. mybe pensyarah aku tuh nak lepas geram kot. time petang lak..aku ade kuliah bisnes. biasalah kan pompuan. kalo bercakap x berhenti. kitorgg pown satu..bukan nk hormat pensyarah kat depan.bercakap x henti. kalo perlahan x pe lah gak. bising gila. die x tahan sgt tros naik angin. die menjerit dalam kuliah pastu sepak meja, terkejut gak kitorgg, ye lah. die jenis yang x suka marah2. agy satu aksi kemarahan yang aku tngok. kawan aku. die x puas ati dengan kerja kursus.aku nih tngok dari jauh je. die ckp ngan membe die marah2. siap tnjuk agy kerja kurusus tuh. hmm...aku x taw lah kenapa hari nih. sume bnde x kena. bese lah tuh kan, huhu... aku nih..bnyk btol rilek..keja tutor berlambak..tp wat x taw.haha.. ok. nk gi smbung keja lak..
-sekian-

Friday, December 17, 2010

1st time keluar bersama

hehe..ari nih aku rase happy..mane x nye..dpt kuar ngan dia. haha. before nih ade gak kuar bersama. tapi kitorgg ramai-ramai. ngan group outing.  kali nih dpt gak kluar berdua ngan die. even tempat yg sme je kitorgg gi. kire ok lah tuh. haha. kitorgg gi makan tngok wayang.. x de bnde menarik pown. banyak luangkan mse jalan2 je. huhu.. then baru balik... dlm kol 9 aku smpai umah.. aku nk ucapkan terima kasih kat si dia sebab luangkan mase kluar bersama aku. huhu..hope kite dpt kuar agy lepas nih berdua. haha.. bukan slalu dpt kuar. hehe

Friday, December 3, 2010

minggu yang mengecewakan

hmm..firstly aku rasa besyukur sangat dgn result yang kuar. ntah lah. aku rase cam x leyh trima dpt result aku. tapi lame2 dah leyh terima.aku nak ucapkan kat org yang istimewa bagi aku sebab dpt temankan aku semasa aku besedih. terima kasih banyak2. huhu.. aku nak cerita pasal kawan aku nih. aku x taw nak cakap macam mane. aku x nak kehilangan ko.. harap ko dapat balik semula. aku rindu ko sangat2..aku tak nak team kita berpecah.. susah senang kita bersama. mungkin Tuhan nak tngok sejauh mana dugaan yang DIA beri pada kita dalam persahabatan nih. jgn risau kawan. kitorgg berlima ade disisi untuk ko. aku nak sangat ko balik. aku nak impian kita ke pangkor tercapai. itu mmg impian team kita kan. aku rindukan suara ko. gelak tawa ko. ko taw. hari yg ko kluar tuh. aku rase x semangat langsung. team member kita yang lain x smangat langsung. asyik teringat ko je. ko taw. bila aku dgr cerita je ko pergi tempat2 kita outing tuh. aku rase sedih sgt. aku menangis dgr cerita ko. kalo lah masa tuh leyh patah balik. mungkin segala kesilapan dapat diperbaiki. kitorgg rindu sangat kat ko. aku sentiasa doakan ko. aku harap ko dapat balik semula.AMIN!!
There was an error in this gadget