REaLIty or FANtasy

crying.laughing.fighting

Total Pageviews

Thursday, November 18, 2010

result oh result

next week aku dapat result final sem1..mmg takot gile lah..nih mse depan aku..
kalo result trok. harapan nk kejar cita2 mmg x lah kan. kalo result ok alhamdulillah..aku x taw pe akan jadi kat result aku nnt. hanya doa je skrg nih aku harapkan..aku x taw lah dah cukup usaha ke blom. org tngok aku dh usaha.. tp aku rase x usaha langsung..rase banyak main je..hmm...mmg menyesal x sudah.. aku tkot x dpt target pointer yg nk capai. aku tkot kne buang. mne aku nak merempat nnt. aku x confident sume jawapan aku. aku harap pemeriksa tuh bg markah kesian..huhu. markah kesian je aku harapkan skrg nih.. x taw pe perasaan bile dpt result nnt. msti aku malu ngan kawan2 aku. ye lah. diorgg msti dpt result bgos kan. aku nih?? huhu..segan nye lah haii.. untuk sem2 nih aku rase cam x de smangat r lak.. asyik memikirkan result je.. mmg cuak abis ah.. skrg aku hanya bergantung padaNYA. aku percaya rezeki yang DIA bg..

Thursday, November 4, 2010

ulu yam

3/11/2010
-rabu-

smlm aku ngan kwn2 wat bbq kat ulu yam. mntang2 lah cuti sem.hehe. kitorgg dlm 13 org gi. dan 3 buah kereta. leader kitorgg yg bwak gi sne rashid. whoaa.. die mmg driver terbaik lah. aku ske cara die bawak kereta. smpai sesat lah kitorgg. nak follow x dpt. pnye lah laju. ok. skrg cite kat sne lak. smpai je sne. owhh jab2 lupe nak mention nme tempat tuh. nme tmpat tuh sg.sendat. mnurut kawan aku tmpt tuh tmpat bunian..hoho..cuak lak dgr kn. smpai je sne. kitorgg setting tmpt. before tuh. nak msok kne bayar. sorgg sringgit. mmg mencekik tol lah. haha. dak2 laki bakar arang. ye lah kan nk hidupkan api. dan  naz die yg beli makanan sume untuk dipanggang.. nih ade bebrape gamba. tngok je lah erk. malas nak cite panjang.hehe

time nih setting arang. nak hidupkan api  nih lah makanan kitorgg
dah kebulur time nih. melantak time!


masa untuk mandi kawan2!
before balik kitorgg lepak kat tepi ampangan. lepak pown x de wat bnde. spe pnye idea lah nih. aishh..dah lah penat time nih.hehe. tp pemandangannye lawa r


ini lah org2 yg menjayakan bbq di ulu yam. hope kite dpt wat agy ye. ajak membe2 yang x dpt gi lak.


There was an error in this gadget