REaLIty or FANtasy

crying.laughing.fighting

Total Pageviews

Saturday, October 30, 2010

lepak bersama teman

hari ini 30 OKTOBER 2010
aku jumpe best fren aku.haha. lame gile kot x jmpe. finally dpt gak jmpe. nseb bek aku cuti. kitorgg pergi mid valley. taw tmpat tuh bosan. tp dh x de choice.. senarnye kebetulan je. die kluar ngan membe die. aku kluar ngan membe aku. lpastu kitorgg bercadang nak jmpe kat sne. die tnggalkan kwn die jln ngan kwn die yg len. aku tnggalkan kwn aku jln ngan kwn die yg len. lame gak kitorgg lepak. lepas tuh tngok wayang. seperti biase kitorgg tngok cite org puteh. haha. x men r cite mlayu erk. kalo dh kuar ngan die jgn harap nk tngok cite mlayu.huhu. kitorgg tngok cite YOU AGAIN. besh r gak cite nye. lepas tuh kitorgg shopping ckit. kitorgg bli baju. kitorgg bli baju yg sme.haha sweet kn. pdahal nk jimat duit. mne x nye. bli 3 dpt murah.haha. pndai lah haaiiii. knon baju team. bak kate die lah.haha. then kitorgg mkan. lapar gile kot time tuh
hmm..even x de bnde buat pown aku rse happy sgt cz dpt jmpe membe aku. dpt bercerita.huhu. sronok sgt!
terima kasih kerana luangkan mase bersama aku. sayang korrgg!!


ANIS ZAFIRAH

PUTERI AISHAH

Thursday, October 28, 2010

special for you

if you ask me

what's more important to you?

me or your life?

i will said my life and you will go and leave

without ever knoming that you are my life

Wednesday, October 27, 2010

curi kebel

aishh..bengang btol kat orang yang curi kebel nih..x taw ke dosa.haha. dah tuh nyusahkan org

lak tuh. abis 2 lorong  kat tman perumahan aku x de elektrik. punye bengang lah aku. mnetaknye. syok2

tngah facbook-ing tetibe elektrik mati. huhu..ayah aku nampak orang tuh nek motor. tp x cam no plat lak.

aishh..mcm2. aku harap org yg curi kabel tuh terima balasn yang setimpal. cube bayangkan 1 kebel

RM500. die curi 3. bertapa kayenye org yg curi kabel tuh.huhu. ptot lah die curi kabel. cepat jadi kaye. tapi

dgn cara haram.

pengajaran: jgn cari duit dengan cara haram.

pspm 1

18 okt 2010
-ENGLISH-

terase debaran nk exam tuh x lagi. ye lah 1st paper english. leyh tibai2 kot. soklannye leyh tahan susah. aishh.. aku x taw jawapan aku leyh terime ke x. takot lari tajuk je. x taw soklan tuh nak pe senarnye.huhu

19 okt 2010
-AKAUN-
time nih aku baru terase debaran exam. aku x de confident nak jawab. bak kate membe aku. kalo gelabah tarik nafas dalam2. aku nih cepat gelabah. aku rse aku jwab agak terok lah kot. frust gile. hmm...balik tuh aku mmg tension gle. aku mkn puas2 untuk hilang kan tension tuh. kawan2 aku agak t'kejut tngok. punye banyak lah aku mkn. 

20 okt 2010
-MATH 1-
aku rase time nih dah ok ckit. confident jawab tuh x de lah. naseb bek lah de 1 chapt yg kawan aku ajar mlm tuh kluar. aku amat berterima kasih kat die. huhu. 

21 okt 2010
-MATH 2 -ENGLISH-
owhh..math. time nih aku mmg berserah gle kat math 2. mane taknye. dah lah x paham lngsung. aku cube untuk phm. tapi x leyh. mmg pagi2 before msok bilik exam aku rse seram sejuk. tkot gle x dpt jwab. mmg glabah lah time tuh. aku rase time tuh dalam otak nih kosong je. x blaja pape. petang tuh pulak exam english. kitorgg jwab objektif. mmg ngantok gle  time tuh. 2 jam lak tuh kne bertapa dalam bilikk exam 

22 okt 2010
-BISNES-
kali nih aku kne jawab essay. perghh! mmg penat lah perah otak. aku rase cam aku wat karangan cite dalam tuh. ikut logik je jawab. soklan nye leyh tahan susah gak. hmm..aku berserah je lah pe nak jd ngan result aku nnt. 

26 okt 2010
-EKONOMI-
last paper untuk ari tuh. time tuh lak campur perasaan x sabar nak balik rumah. dh lama gile x balik rumah time tuh. aku rase cuak kot nk jwb ekonomi nih. bukan pe. takot x paham soklan . kalo dah x paham soklan cam ne nak jawab kan. kalo dah hafal 1-7 chapt pown kalo x pham soklan same je. alhamdulillah leyh jawab. tp aku x confident ngan jawapan aku. banyak tibai.  ekonomi nih dah lah  fakta. tapi aku jwab logik. hmm..cam ne tuh.

doakan utntuk result aku nnt. hope dpt capai pointer yg aku inginkan

-1.58 p.m-
-27 okt 2010-


Tuesday, October 26, 2010

hari ini

hari ini aku nak cite. aku dapat balik rumah..yeayy!! setelah sekian lama aku tak balik. ade lah dalam sebulan kot. rindu kat katil. rindu kat computer. tapi sebelum balik aku sempat lagi singgah terminal. haha. biasa lah tuh kan. rasa mcm keluar penjara je. aku put kaber fared. kitorgg tngok wyang cerita jangan pandang blakang congkak 2. pergh! mmg lwak. tp lwak bodoh lah. dlm tngok2 tuh gelak gak.
hari ini jugak aku dpt melepaskan rindu aku kat MCD. setelah sekian lama x makan. akhirnya dapat makan gak. lagi2 ade keluaran baru. lagi lah rse ingin cuba aku tinggi. aku terus beli tanpa memikirkan kesan kegemokan yang akan dihadapi oleh aku.haha. bertpa nikmatnye aku dpt mkn. before naik train. sempat lagi mkn aiskrim. tuh jgn ckp lah nikmatnye. lg2 kalo org blanje.hehe. dah smpai nilai singgah 7E mkn maggi. aku mkn ari nih sume x berkhasiat. tp nak wat cam ne. rase cam kempunan sgt.
-cerita utk ari nih-
26/10/2010

Tuesday, October 5, 2010

kempunan

nih nak cerita. nih bukan pasal kempunan nak makan ke pe
tp kepunan x dpt gi wedding cousin aku...rse cam nak nangis je bile tngok gamba diorgg sume
mane taknye. seronok gile. sedare mare kmpul rmai2. dah lame x jmpe.. rndu gle..
mmg aku bengang gle r. boleyh lupe tarikh wedding tuh
kalo aku ingat taw balik je. x nak dok matriks tuh. aishhhh
aku rase cam aku sorgg je x dtng time tuh. huhu.. bile lah dpt kumpul cam tuh lagi. dah lah raye x dpt jmpe.. mmg menyesal seumur idop r x gi... arghhh!!!
 -out of mood_
There was an error in this gadget